Turquía Ropa
Ropa

Sweatshirt and tshirt from Turkey

Cantidad : 10000   Precio : 4,00 €

alt

alt
Erkek - Bayan Rahat Kesim Tişört Bayan Fit (Dar) Kesim Tişört Erkek - Bayan Fit (Dar) Kesim Uzun Kollu Tişört
Erkek - Bayan Uni Rahat Sweat-shirt Erkek - Bayan Uni Rahat Kapşonlu Sweat-shirt Erkek - Bayan Fit (Dar) Kesim Uzun Kollu Tişört

Sizden gelen sorular :

  • Ne Satıyorsunuz?

dyeTee Sıradışı Tişörtler olarak, dizi, film, karakter,müzik,spor ve benzeri onlarca kategoride, t-shirt, uzun kollu-sweatshirt ve kapşonlu hoddie'ler üreterek, Türk Malı tekstil ürünleri üzerinde kalıcı, estetik, dayanıklı, sağlığa zararsız ve çevreye duyarlı baskılar yapmaktayız.

  • Siparişim ne zaman ulaşır?

dyeTee vermiş olduğunuz siparişi ivedi bir şekilde baskı halinde hazırlayıp, gerekli son korumayı sağladıktan sonra kurye ile adresinize kadar ulaştırıyor. Teslimat süresi seçtiğiniz tasarımda kullanılacak baskı tekniğine göre değişkenlik gösteriyor. Hediye etmek üzere ürünlerimizden sipariş verdiğinizde, iletişim kanalları ile ürünün elinize geçmesi gereken tarihi bildirebilirsiniz.

  • Seçeneklerde bulunanlardan daha farklı bir renk ya da kalıp isteyebilir miyim?

Mevcut seçeneklerdeki renk, kesim ve benzeri konularda yetersizlik görürseniz iletişim kanalları ile bize ulaşarak taleplerinizi bildirebilirsiniz. Değerlendirme neticesinde istekleriniz imkan dahilinde karşılanacaktır. Özel istekleriniz temin etme süresinden dolayı teslimat aşamasını bir süre geciktirecektir. Bu süre tarafınıza bilgi olarak verilecektir.

  • Tasarladığım bir ürünü alabilir miyim?

Göndereceğiniz resim, fotoğraf ya da yazı gibi tasarımların tarafımıza gönderilmesi durumunda isteğinize özel sipariş yapılacaktır.

  • Baskı Kalitesi nasıl? Temizliği - Ütüsü nasıl olmalı?

Ürünlerimiz plotter, dijital baskı makineleri ve serigraf tekniği ile 1. sınıf kumaşa basılmakta. Baskının ömrü yıkama sıklığına ve kuru temizle yapılmasına bağlı olarak uzamakta. Tersten 30 derecede yıkandığında 100 yıkama garantisi veriyoruz. Baskı görünümü sublimasyon tabir edilen baskı değildir. Dijital baskımız kumaşın üzerine püskürtülen organik ve su bazlı sağlığa zararsız boya ürün üzerinde doğal bir görünüm kazanmaktadır. Ürünlerimizin ütü işlemi de tersten yapılmalıdır.

  • Kumaş kalitesi nasıl?

Baskı yaptığımız t-shirt ve sweat'lerde sadece % 100 pamuk kumaş tercih etmekteyiz. Body ve dar kesim ürünlerimizde elastikiyeti sağlaması için viscon malzeme de bulunmaktadır. Kapüşonlu ürünlerimiz 3 iplik - şardonlu tabir edilen ve naylon-kesik elyaf gibi sağlıksız malzemeler içermeyen tekstil kumaşlarından üretilmektedir. Sweat-shirtlerimiz 2 iplik içi şardonlu ve Kapşonlu ürünlerimiz 3 iplik (kalın) tabir edilen %100 pamuk kumaşlardandır. Piyasada satılan ucuz ve ince kapşonlulardan farkını elinize alınca hissedeceksiniz. Bel ve bileklerinde ribona mevcuttur. Uzun kollu tişörtlerimiz % 100 pamuktur ve esnek ürün olup vücudu sarmaktadır.

  • Telif Hakkı

Dyetee ürünleri fanlar tarafından hazırlanmış ve telif hakkı içermeyen logo ve resimlerden oluuşmaktadır. Tasarım gönderirken buna riayet edilerek gönderilmesi önemle rica olunur. Tüm tasarımların kullanım hakkı dyeTee'ye aittir.

  • İletişim
Her türlü sorunuz için iletişim kanallarını kullanarak mağazamıza danışabilirsiniz.
alt
Ubicación : eskisehir, 26140 eskisehir,
Persona a contactar : Ahmet İlhan, +905052402200

Buen trato: comprar del vendedor

Visita nuestra guía para una transacción segura! En ningún caso Algomtl no se hace responsable de los anuncios. Sólo la responsabilidad del vendedor o del comprador en caso de litigio está involucrado.
Por favor, lea nuestras condiciones de uso. También puede visitar nuestras preguntas frecuentes y ver nuestra información sobre los riesgos relacionados con la falsificación.
Esta página es acerca de los importadores y exportadores de
Sweatshirt and tshirt from Turkey

Buscar en la categoria : Ropa
Buscar en la categoria :
sweatshirt, from, tshirt, turkey
Hot Zinc Galvanized 12M -30M high mast street light pole for football basketball tennis...

Domingo 09 octubre 2016

Cantidad : MOQ: 1 - Precio : USD 520.8

- - Product Description Street light pole: Fashion,the appearance of modern design,making the modern urban landscape; Light pole,lamp arm after cleaning all hot dip zinc coating; Flange and the main pole adopts double welding,solid and reliable; Other are in accordance with the...

Yangzhou Liwei Lighting Electrical Co.,Ltd.

  • 225652 - Yangzhou
  • +8618652769833
China Gold Supplier cool white 30watt -120watt LED light street outdoor for street squa...

Domingo 09 octubre 2016

Cantidad : MOQ: 10 - Precio : USD 148.8

Product Description 30W-120W 6000K Ra≥80 120° Product name LED street light Power 30W-120W Lamp's main material Aluminum LED chip Bridgelux or Epristar ,Customers can choose as needed LED junction temperature <60℃</td> LED luminous efficiency >130lm/w...

Yangzhou Liwei Lighting Electrical Co.,Ltd.

  • 225652 - Yangzhou
  • +8618652769833
China 321000 Varios / Descuento
PVDF Aluminum Composite Panel

Miércoles 06 noviembre 2019

Cantidad : 500square - Precio : 25usd

The aluminum composite panel is a new type of material that has been surface-treated and coated with an aluminum plate as the surface and polyhexene plastic plate as the core layer. Aluminum composite panels were first developed and manufactured by ALUSINGEN in Germany and later improved...

ZHEJIANG JINXIANG PANEL INDUSTRY CO.,LTD.

  • 321000 - Jinhua
  • +86 0579 15257918256
  • +86 0579 82228865